EU Audit Light

EU Audit Light cégünk saját terméke.

EU Audit Light szolgáltatásunkat online rendelheti meg. A szolgáltatás keretében bevizsgáltathatja vállalkozását és projektjeit állami támogatások fogadására való alkalmasság szempontjából. Egy a vállalkozására, majd egy vagy több projektötletére vonatkozó online kérdőív kitöltése után kollégánk egy rövid áttekintést készít a szóba jöhető állami támogatásokról, illetve a támogatások igényléshez és a sikeres pályázati bírálatokhoz szükséges feltételekről, illetve a támogatások hatékonyabb felhasználhatóságáról. Az áttekintés kiterjed a hazai, az EU által finanszírozott itthoni és brüsszeli (közösségi programok és kezdeményezések) forrásra, a kedvezményes hitelekre és adókedvezményekre. Az EU Audit Light tartalma:

  • A megrendelő pályázati alkalmasságának áttekintése
  • A meglévő projektötletekhez források párosítása
  • Javaslatok a szükséges támogatási feltételek kielégítésére
  • Kombinált források (vissza nem térítendő, hitel vagy adókedvezmény) alkalmazhatóságának vizsgálata

Szolgáltatásunk online regisztráció mellett vehető igénybe, amit a projekt ötlet/ek megadása során kérünk.

A projektötlet/ek megadása online adatlapon történik.

Amennyiben projekt ötleteihez a későbbiekben még vissza szeretne térni a megrendelés feladása előtt, úgy azt a Mentés gombbal teheti meg.

A megrendelés feladása akkor válik véglegessé, ha választott a fizetés módjáról. A feladását kétféle fizetési móddal (PayPal/alternatív fizetés) véglegesítheti.

Kollégánk a megrendelés feladása után pár napon belül jelentkezni fog a megadott elérhetőségeken.

EU Audit Light 3 projektötlettől rendelhető meg, ára 50 EUR, minden további projektötlet 20 EUR/db (projektötlet adatlappal legalább 70%-os kitöltöttségi szint felett tudunk foglalkozni).

Az alábbi linkre kattintva kezdheti meg a szolgáltatás használatát.

Amennyiben egy projektötletéről szeretne bővebb pályázati információkat megtudni, az alábbi linkre kattintva teheti meg. Szolgáltatás ára CSAK: 20 EUR/projektötlet (projektötlet adatlappal legalább 70%-os kitöltöttségi szint felett tudunk foglalkozni).